Opremanje

2-u-1 fiskalizacija i kartična naplata

Krajem veljače ove godine myPOS je predstavio svoj najnoviji uređaj – myPOS Smart. Tek nešto veći od pametnog telefona, myPOS Smart je vrlo praktičan uređaj za kartičnu naplatu koji, zahvaljujući svom Android operativnom sustavu, omogućuje korisnicima i preuzimanje aplikacije za fiskalizaciju Moji-računi čime dobiva funkciju fiskalne blagajne

MYPOS

Mnogi su se turistički objekti već za ovu sezonu opremili myPOS uređajem prvenstveno zbog njegovih malih dimenzija koje ga čine lako prenosivim. Teži tek 387 grama i dolazi s ugrađenom besplatnom SIM podatkovnom karticom, koja je specijalno osmišljena od strane myPOS-a i namijenjena je isključivo za korištenje u myPOS uređajima, a spaja se na sve operatere i nije ju potrebno obnavljati. To čini myPOS Smart primjeren za naplatu svih usluga gdje se račun izdaje na vanjskim prostorima, ne nužno vezano uz neku centralnu lokaciju ili Wi-Fi, primjerice, za naplatu dodatnih sadržaja na plažama.

Ovi su uređaji posebice interesantni za objekte koji posluju sezonalno, jer se za fiskalizacijsku aplikaciju ne potpisuje ugovorna obveza, već se plaća naknada samo za one mjesece u kojima se aplikacija koristi. Tijekom ostalih mjeseci myPOS Smart može služiti kao samostalni kartični terminal.

Još jedna od glavnih prednosti myPOS uređaja je ta što naplaćena sredstva odmah sjedaju na račun i njima se može raspolagati. Za automatsko raspolaganje s naplaćenim sredstvima, svaki korisnik dobije besplatnu VISA karticu, a za otvaranje i vođenje računa nema nikakve naknade. Sama aktivacija računa traje 30 minuta.

Ovaj 2-u-1 uređaj je vrlo jednostavan za upotrebu i lako se može prilagoditi potrebama pojedinog objekta. Aplikacija Moji-računi je dostupna kroz myPOS AppMarket aplikaciju. Svakom novom korisniku dostupna je podršku u vidu unosa cjenika, certifikata i obuke djelatnika, a mjesečne naknade za korištenje uređaja kreću se od 69 do 159 kuna mjesečno, dok je prvi mjesec korištenja besplatan. www.mypos.hr

Tagovi: , ,

Povezani članci