Događaji

11. Kongres hrvatskog kampinga

Hotel Ivan u Solaris Beach resort u Šibeniku domaćin je 11. Kongresa hrvatskog kampinga koji se u organizaciji Kaming udruženja Hrvatske održava od 13. do 15. studenog

Kongres kampinga2017

Kraj godine vrijeme je za zbrajanje rezultata i analizu sezone u svim segmentima turizma, pa tako i u kampingu. Ove se godine najveći godišnji skup kampinga održava u nešto kasnijem terminu, a okupiti će predstavnike kampova iz cijele Hrvatske te dobavljače opreme.

U radnom dijelu bit će riječi o tome kako pravilno pristupiti osiguranju kod vremenske nepogode i štete u kampovima, upravljanju i optimizaciji web stranica, austrijskom tržištu, ecocampingu i certificiranju, aktualnim promjenama u preferencijama gostiju i načinu kampiranja, profilima gostiju, inovativnim proizvodima i uslugama te nizu drugih tema koji vlasnicima i zaposlenicima u kampovima mogu pomoći u pripremi nove sezone.

U izložbenom dijelu renomirani hrvatski i europski proizvođači prikazat će najnovije modele mobilnih kućica, glamping šatora te raznovrsne opreme za kampove.

U sklopu kongresa, ujedno će se najboljim kampovima dodijeliti posebna priznanja za kvalitetu kampova Croatia’s Best Campsites, OK mini camps, Naj Kamp Adria 2017, oznaka Ecocamping te nagrada za najinovativnije kampove godine. Više informacija o kongresu na www.camping.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci